Copa del Mediterrani | Jornada 4 | 29-06-1944

Estadi
Creu Alta
Resum

Arriba el FC Barcelona després d'una setmana moguda, on la junta va fer públic que després de tres setmanes negociant amb Gonzalvo ll, arribant finalment a un acord a manca només de la signatura, el Barcelona es va ficar pel mig enduent-se finalment el jugador.

Aquest darrer partit oficial que ha jugat el CE Sabadell serveix d'homenatge als jugadors per l'èxit assolit en aquesta temporada. Davant regular concurrència l'equip local ha dominat el joc i el marcador en tot moment. Fruit d'aquest domini arriben els primers gols, amb un potent xut de Del Pino al minut set i un altre xut creuat d'Andrade al quinze. L'ex-arlequinat Betancourt redueix distàncies però abans del descans novament Del Pino rematant en carrera una centrada de Gonzalvo torna a posar terra de per mig entre Sabadell i Barcelona.

La segona part de la mateixa manera, el domini pertany al Sabadell amb jugades aïllades dels blaugranes que veuen com encaixen dos gols més, aconseguint així Del Pino un pòquer de gols per deixar més lider a un Sabadell que a dues jornades per la finalització augmenta les possibilitats de sortir guanyador. Abans de la finalització Del Pino es lesiona deixant el terreny de joc. El Sabadell ha tret set serveis de cantonada per només dos el FC Barcelona.