Estadi
Ciutat Esportiva Dani Jarque
Vídeo
Resum

Sense reacció. Una segona part lamentable ha condemnat al Sabadell a la cinquena derrota consecutiva fora de casa davant l’Espanyol B i l’acosta perillosament a la zona de descens.

El guió ha estat l’esperat. L’Espanyol B és el segon equip del grup amb més possessió de pilota i així ho ha confirmat. La pilota ha estat seva, però sense fer gaire mal. Més sensació que perill real. De fet, l’oportunitat més clara de la primera meitat l’ha tingut el Sabadell després d’una cessió curta de Víctor a Adri, però la sortida del porter ha frustrat el 0-1 de Néstor, el jugador més actiu del conjunt arlequinat. Tot el joc ofensiu s’ha bolcat al cantó esquerre. En canvi, Antonio Domínguez ha passat desapercebut.

Kiko Ramírez ha deixat Adri Cuevas a la banqueta amb l’objectiu de donar la màxima consistència al mig del camp amb un 4-4-2. Li ha sortit bé defensivament. Per fi el Sabadell no ha patit ni ha rebut ocasions del rival, una bona notícia després de les últimes desfetes fora de casa. És el primer pas per ser competitius.

Però tot ha fet un tomb al cap de 40 segons de la segona meitat. Una bona combinació entre Campuzano i Doncel ha trencat la defensa arlequinada pel seu eix central i el ‘7’ espanyolista ha batut Roberto en la seva sortida amb un xut creuat. Durant un quart el Sabadell ha estat contra les cordes, descol·locat i sense rumb. S’ha salvat del 2-0 en dues accions molt clares. El filial blanc-i-blau tocava amb facilitat. Kiko Ramírez ha buscat un revulsiu amb un doble canvi: Adri Cuevas i Gato han entrat per Antonio Domínguez i Pedro Capó.

La reacció mai ha arribat. Arturo ha vist com li anul·laven una rematada que ha acabat al fons de la xarxa per un fora de joc dubtós, però el bagatge ofensiu arlequinat ha estat ínfim. Ni un xut entre pals en aquesta segona part. L’Espanyol B ha fet un pas enrere i ha trobat l’espai per una acció de contracop que ha culminat de nou Doncel per sota les cames de Roberto. La derrota ha agafat dimensions de golejada amb el 3-0 de Bermejo. Una segona part lamentable i la situació comença a ser molt preocupant. Cinc derrotes consecutives i 15 gols encaixats, uns números esgarrifosos.