Fitxa del partit
2ª Divisió A | Jornada 17 | 27-01-1946 15:30
CE Sabadell

1-0

Real Sociedad
Antonio Crespo Orradre
Estadi
Creu Alta
Resum

La Creu Alta s'engalana amb la millor entrada de la temporada, on el líder rep al segon classificat en el dia del setè aniversari de l'alliberació de la ciutat de Sabadell, motiu pel qual l'ajuntament posa en joc una copa, obsequiant també als vissitants amb un banderí.

Possiblement hem vist el millor partit de la temporada, amb una Real Sociedad que ha dominat durant la primera part i un Sabadell que tampoc li ha perdut la cara a un partit disputat a un tren molt elevat.

A la represa el Sabadell de seguida fa un primer avís mitjançant un xut de Gaju que surt fregant el pal. Ara sí, el Sabadell es va imposant definitivament sobre una Real Sociedad que físicament ha fet una passa enrere. Pallás té una clara oportunitat, però el seu xut pica el pal i la pilota es passeja per la línia sense arribar a entrar. El gol arriba al minut vint-i-sis de la segona part, Navarro inicia la jugada deixant la pilota a Riba que filtra una passada a Gaju, per materialitzar el primer i únic gol del partit. Malgrat que la Real ho intenta les forces no li són favorables i el Sabadell no pateix per emportar-se els dos punts.

Santacatalina recull de mans de les autoritats la Copa que distingeix al Sabadell com a campió del setè aniversari de l'alliberació de la ciutat.

Destacar que dies després el Sabadell va rebre una carta del club guipuscoà, agraint totes les atencions rebudes, fet que van fer constar a l'acte de la reunió de la junta.

Visitant
Román Galarraga
José Javier Echániz
Jesús Gabilondo
José María Marculeta
Patri Eguidazu
Martín Castillo
José Pérez
Sebastián Ontoria
Vicente Unamuno
Santiago Vázquez
"Pedrín" Sanz
Entrenador
Benito Enrique Díaz Iraola
Crònica
71'

Juan Gaju

71'

Josep Riba

Últims partits
2ª Divisió A | 14-10-1945
Real Sociedad

0-2

CE Sabadell
1ª Divisió | 05-03-1944 16:00
Real Sociedad

0-1

CE Sabadell
1ª Divisió | 21-11-1943
CE Sabadell

2-0

Real Sociedad
Promoció d'Ascens a 1ª Divisió | 28-03-1943
Real Sociedad

2-0

CE Sabadell
Promoció d'Ascens a 1ª Divisió | 21-02-1943 16:15
CE Sabadell

1-0

Real Sociedad
Efemèrides