Promoció d'Ascens a 1ª Divisió | Jornada 4 | 21-02-1943 16:15

1-0

Real Sociedad
Plácido González Díaz
Creu Alta

Sabadell i Real Sociedad es retrobaven després després del frec a frec a la lliga que va acabar amb el campionat pels donostiarres i el subcampionat pels sabadellencs i amb el 8-2 d'Atocha encara en el record. En aquesta ocasió el Sabadell va superar a la Real Sociedad per la mínima però suficient per seguir comandant la classificació i confirmant les bones sensacions de l'anterior partit davant el Ceuta. Manel Pallàs només començat el partit i amb un gol d'oportunista va fer el que acabaria sent l'únic gol del partit. Destacar el gran partit de Rúbies i Martínez a l'eix de la defensa per contenir els atacs visitants. El mateix Rúbies tindria un penal en el minut 79 que Eguia rebutjaria per mantenir viu el partit en els darrers minuts. Una Creu Alta plena a vessar va celebrar un nou triomf arlequinat.