Real Sociedad

4-2

Plácido González Díaz
Atotxa

Trist aspecte oferia el camp d'Atocha, a causa del diluvi permanent caigut durant el partit. Malgrat l'estat del terreny de joc, el Donostia tot es va imposar a un Sabadell en caiguda lliura, amb jugadors del primer equip apartats per baix rendiment o indisciplina, ocupant els seus llocs, cinc jugadors de l'equip reserva, cosa que no va permetre al Sabadell fer front al partit amb totes aquestes circumstàncies.

Al descans el resultat era de tres a un. Blai va ser l'autor del primer gol del Sabadell, en rematar un servei de cantonada, que servia per neutralitzar el primer gol donostiarra, però ràpidament tornaren a avançar-se els locals, posant distàncies mitjançant Mata d'un xut llunyà que Florenza tapat no veu.

A la represa un nou gol local, demostra que els locals es mouen millor en terrenys enfangats. Només al darrer minut de partit una bona jugada personal de Parera desfent-se de tres rivals, acaba amb la passada a Sospedra perquè aquest tanqui el marcador.