1ª Divisió | Jornada 5 | 26-10-1947 16:00

2-4

FC Barcelona
Agustín Vilalta Bars
Creu Alta

Tarda primaveral a Sabadell per rebre al FC Barcelona, a una Creu Alta que queda del tot petita. Als quatre minuts de partit, un centre de Basora toca el braç de Bayo i l'àrbitre no dubte en assenyalar penal. L'exarlequinat César fa així el primer gol. El Centre d'Esports acusa aquest gol matiner, no trobant-se còmode sobre el terreny de joc. Als divuit minuts, Pujol surt per rebutjar un centre de Calvet, però Badenes contacta primer amb el cap, desviant la pilota al fons de la xarxa.

El Sabadell a remolc en joc i resultat, veu l'oportunitat de reduir distàncies en aprofitar Navarro una pilota morta, on de punxó envia la pilota al fons de la xarxa. L'equip revifa i juga els seus millors minuts, malgrat que poc abans d'arribar al descans, un xut de Seguer toca a Telechea i la pilota descriu una paràbola sorprenent Pujol. S'arriba al descans amb 1-3 al marcador.

Als sis minuts de la represa, el mateix Telechea d'una falta directa aconsegueix retallar distàncies pels locals. El partit guanya en emoció. El públic protesta unes mans de Navarro ll dintre de l'àrea blaugrana que l'àrbitre no xiula. Bravo a menys de vint minuts pel final marca el gol definitiu, ja que el Sabadell no reacciona. Encara la cosa va a pitjor, després que Navarro resultés lesionat.