Gràcia FC

7-2

Baonza
Travessera, Balmes i Alfons Xll

Difícil de pair un resultat com aquest entre equips de primer nivell. Una exhibició en tota regla la que va rebre el Sabadell. Durant el primer temps va ser permanent l'assetjament a la porteria del Sabadell, tant és així, que al cap de vint-i-cinc minuts ja guanyava l'equip vermell del Gràcia quatre a un. Minuts abans del descans un jugador del Gràcia toca la pilota amb la mà sense poder evitar el gol, l'àrbitre un cop dintre xiula penal, les protestes dels jugadors del Sabadell van acabar amb Tena ll expulsat, qui es negava a marxar i es va haver de suspendre durant una bona estona. El Sabadell com a protesta llença el penal fora expressament. Un minut abans del descans, encara el Gràcia faria el cinquè gol.

El Sabadell afrontava una segona part amb deu, però el fet que el Gràcia es relaxes, el va fer gaudir d'oportunitats essent en aquesta part millor que el Gràcia. Els locals dotze minuts després de la represa ja havien fet dos gols més, tocats per la vareta tot ho convertien en gol. El resultat final de set a dos ho diu tot.