Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 14 | 22-01-1928

Vilalta
Estadi
Creu Alta
Resum

Darrer partit de campionat on el Sabadell va tornar a perdre a casa, només aconseguí dues victòries en set partits disputats a la Creu Alta. L'Europa va merèixer els punts però el Sabadell va fer un bon partit on només el porter no va estar a l'altura., per aquest motiu el diferencial de gols.

Jugat a bon ritme durant tot el partit., el primer gol europeu va ser després que un xut de Cros, li rellisqués sota les cames a Carceller. El domini de l'Europa es fa evident però el Sabadell és capaç d'empatar mitjançant una falta de l'especialista Bertràn. Dos minuts trigà a reaccionar l'Europa, Cros en agafar el refús del porter a xut d'Alcázar marcà el segon. Alcázar de falta i Bestit després d'una melé que es formà a l'àrea tornarien a marcar per l'Europa. Tena ll de cap al darrer minut de la primera part, ho faria pel Sabadell.

El primer quart d'hora de la represa va estar farcit d'oportunitats per ambdós equips, fins que Alcázar aconsegueix el cinquè i l'Europa acaba imposant el seu domini fins al final arran d'aquest gol. Al minut vuitanta un servei de cantonada llençat per l'Europa arriba al porter que li cau la pilota i Cros molt atent fa el darrer gol europeu. Aquesta victòria dels europeus combinada amb l'ensopegada de l'Espanyol, classifica l'Europa pel campionat d'Espanya en quedar segon a la classificació final. Els millors del Sabadell foren Tena i Virgili.

Joan Pellicer
80'Tomàs Bestit "ll"
2'19'60' Manuel Cros
Tomás Ciordia
30'60'Antonio Alcázar