Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 7 | 11-11-1928
FC Barcelona

4-1

Vilalta
Les Corts

A les Corts el FC Barcelona aconseguí una victòria justa però massa contundent. Els locals no van entusiasmar en el seu joc però es mostraren molt eficaços davant la portera de Masip.

Al minut set hauria pogut arribar el primer gol del Barcelona però Masip va aturar el penal llaçat per Mas. Va ser al minut vint-i-cinc quan Ramon marcà el primer pel Barcelona i vuit minuts després Parera va fer el segon. Arran d'aquest gol va aflorà el joc brut, havent l'àrbitre d'amonestar Pérez i Morral. Quatre minuts abans del descans en una jugada aïllada, Sala aconseguí el gol que ficava novament al Sabadell a la lluita pel partit. A la represa però, un gol al cap de vuit minuts i altre al darrer minut de partit, donava la victòria definitivament al FC Barcelona.