3-0

Valencia CF
Desconegut
Creu Alta

Tarda freda a la Creu Alta. El CE. Sabadell va sortir amb estampida , i va ser potser el millor partit dels arlequinats aquesta temporada. Ja al minut 1 una jugada de Noya va acabar en gol, que el àrbitre va anular per suposades mans del autor. Minut 5 remat de Vidal que s’estavella al travesser. Minut 7 primer corner , llença Camps, amb rematada impecable de Marañon per fer el 1 a 0. Minut 11 remat de Palau, i gran intervenció del porter Pesudo. Minut 23 jugada de Noya amb pase a Marañon i aquest es objecta de falta dins l’àrea, penalty que el àrbitre no assenyala. Últim minut de la primera part una falta llençada per Torrent es desviada amb dificultat per Pesudo i la següent rematada de Noya es aturada per el porter des de terra. Ja a la segona part la millor ocasió del equip valencià , Waldo fa un fort xut i Martinez desvia a corner. I just un minut després jugada de Vidal amb pase a Palau i el xut de aquest serveix per fer el 2 a 0. Minut 29 gran jugada Noya que amb un xut creuat fa el 3 a 0 definitiu. Minut 36 altre vegada Noya amb jugada espectacular arriba als dominis de Pesudo, però en aquesta ocasió el porter atura la pilota. I per acabar el partit al últim minut dos corners seguits a favor del Sabadell. Vuitè partitconsecutiu sense perdre el CE. Sabadell.