Córdoba CF (1954)

3-2

Desconegut
Arcángel

En el estadi del Arcangel, es va disputar un partit mogut i bastant dur. El minut 20 de la primera part es va lesionar el mig volant del Cordoba, Ricardo Costa, amb una topada amb Vall, que li va produir una ferida de 15 centímetres a la cama. A la segona part al minut 2 ,el Cordoba tot i estar amb un jugador menys, va fer el primer gol del partit obra de Luis Costa. Al 14 minut empat del Sabadell, obra de Noya fent jugada característica de davanter centre. Minut 24 gol de Marti aprofitant un rebuig de la defensa arlequinada, i al minut 40 el mateix Marti posa el 3 a 1 al marcador. I en la ultima jugada del partit palau de cap fa el 3 a 2 definitiu. Al acabar el partit els entrenadors estaven en clara discrepància, Pasieguito deia que els jugadors del Cordoba havien jugat amb molta duresa al límit del reglament seguint les instruccions del seu entrenador. I Marcel Domingo deia que el seu equip s’havia imposat amb una clara condició tècnica millor que la dels vallesans.