Elche CF

1-1

Desconegut
Altabix

A l'estadi d'Atabix, els arlequinats van empatar merescudament davant l’Elx de Di Stefano. Bastants seguidors arlequinats a les graderies. Al minut 34 en una jugada fortuïta els jugadors Lico i Goywaers del mateix equip van tenir una topada de la qual el “motor” Lico sen va ressentir tot el partit. Minut 56 gran jugada del lateral Canos, i la seva centrada es rematat per Vava fent el 1 a 0. Finalment al minut 75 Lico es veu obligat a deixar el terreny de joc. Minut 80 Palau fa el gol del empat al rematar de cap una pilota centrada per Marañon. 5 minuts després es Pini qui te que sortir del terreny de joc ,lesionat. Pasieguito content per el punt aconseguit i per la lluita que havien fet durant tot el partit els seus jugadors. El mister Di Stefano, sobretot estava preocupat per la lesió de Lico.