2-4

Real Madrid
Desconegut
Nova Creu Alta

Una Nova Creu Alta plena fins els topes, va poder veure un gran partit de futbol, on el entusiasta joc dels arlequinats no va poder amb la classe del Real Madrid. Nombrosos seguidors “merengues” amb pancartes d’ànim cap el seu equip. Diria que la clau del partit va estar en el marcatge que li va fer Zoco a Seminario, el va anular completament. Minut 11 primer gol obra de Velazquez, amb un xut ben col·locat. Un minut despres, a la següent jugada Una centrada de Vall ,es rematada per Seminario fent l’empat a un gol. Minut 27 Grosso s’interna i força un corner. Es treu per la dreta i Montesinos rebutja, però es Pirri qui remata i la pilota després de tocar al pal entra a la porteria. 1 a 2. Nova reacció del equip arlequinat, tot just treure del mig del camp i Zaballa engalta un xut des de 30 metres que es cola per tota l’escaire. Empat a 2 gols. I amb aquest resultat s’arriba al descans. Una primera part per emmarcar. Als 20 minuts de la segona part, un contraatac de Serena, que fa un canvi de joc i Gento de fort xut fa el 2 a 3. I nou minuts després una pujada per la banda de Calpe, que cedeix a Pirri i aquest a Gento que de un potent xut marca el 2 a 4 definitiu. Van actuar com a capitans Gento i Lluis Muñoz. Al finalitzar el partit Pasieguito va dir que s’havia perdut davant un gran equip, i que els arlequinats van fer un bon partit, i que el públic tot i la derrota, van demostrar amb els seus aplaudiments el agraïment al jugadors per l’esforç realitzat. Miguel Muñoz el mister “merengue” va destacar el bon joc de tots els 22 jugadors i que el públic segur va gaudir per aquest motiu.