FC Barcelona

3-1

Desconegut
Camp Nou

El partit jugat al Camp Nou , es pot considerar de Derby. La primera part va ser de domini absolut dels blaugranes, però es van trobar amb un inspirat Martinez. Així va continuar el joc de pressió barcelonista fins que al minut 70 una jugada aïllada de Palau en fora de joc va fer pujar el 0 a 1 al marcador. A minut següent una centrada de Oliveros es rematada per Mendonça , i ara si, la pilota entra a la porteria defensada per Martinez. Es el empat a un gol. Al minut 83 una falta treta per Fusté, es rematada per Oliveros posant en avantatge al blaugranes 2 a 1. Y al minut 85 una jugada on tot el Barça estava al atac, el centro es de Mendonça i la rematada de Eladio, sabadellenc jugador del Barça , que estableix el 3 a 1 definitiu. El entrenador Artigas es queixava de les protestes del públic en vers el seu equip quan el resultat era de 0 a 0. I Pasieguito considerava que el empat hagués estat el mes just, sobretot després de haver aconseguit el 0 a 1.