UD Las Palmas

3-1

Desconegut
El Insular

Al estadi Insular el Las Palmas va ser el clar dominador del partit. Miinut 37 el Sabadell es castigat amb un penalty per mans de Pini dins àreai Guedes el tira malament a fora. Minut 44 Gilberto I centra al àrea i NIz de fort xut remata a gol. 1 a 0 resultat amb que s’arribaria al descans. Minut 63 Jugada de nou de Gilberto I , dribla a dos defenses del Sabadell, cedeix la pilota a Niz , que de fort xut marca el 2 a 0. Corner tret per Gilberto I i Leon remata fent el 3 a 0 . Minut 82 Seminario treu una falta i la pilota es cola per la escaire de la porteria canària , deixant el resultat definitiu de 3 a 1. Molowny : hem fet un gran futbol . Pasieguito : derrota massa amplia per el que ha passat al camp.