Desconegut
Estadi
Nova Creu Alta
Resum

A la Nova Creu Alta, el Athletic Club va empatar en el últim minut. El Sabadell es mereixia guanyar per el seu millor joc i per el seu major domini. Al minut 12 de la segona part , Torrent va fallar un penalty, cosa inusual amb aquest futbolista. Minut 77 Pujol treu el sisè corner contra la porteria de Iribar, Ortuño remata de cap i fa el 1 a 0, que fa justícia al joc del Sabadell. Últims segons del partit Rojo inicia un contraatac , cedeix la pilota a Clemente ç, el seu xut toca al pal i el rebuig l’aprofita Estefano per fer el empat. Una jugada aïllada que va deixar sense reacció al arlequinats. Iriondo entrenador del Athletic reconeixia que el Sabadell havia jugat mes i millor. Mentre que Pasieguito comentava que la sort havia caigut del costat rival.