3-3

Córdoba CF (1954)
Desconegut
Nova Creu Alta

Futbol de atac a la Nova Creu Alta. Partit sensacional resolt amb un equitatiu repartiment de punts.Els dos equips hagessin pogut fer mes gols. Al minut 10, Tejada llença una falta i Garrido remata, 0 a 1. Tres minuts després un fort xut de Garcia Soriano des de fora del àrea es converteix en el gol del empat a un. Minut 52 Garcia Soriano centra i remata Cristo, el porter Molina rebutja i Palau molt atent marca el 2 a 1.Cinc minuts després jugada de Cuesta que fa una passada en horitzontal a Falito i aquest estableix el 2 a 2 al marcador. Quatre minuts mes i Cristo a la que trepitja àrea engalta un xut per marcar el 3 a 2. Minut 76 Gimenez treu una falta i Cervera remata davant la passivitat del porter Lopez. 3 a 3 definitiu. El entrenador cordovès deia que marxava satisfet amb el resultat. I Orizaola va dir que s’havia escapat un punt molt valuós.