Fitxa del partit
Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 12 | 15-11-1931
CF Badalona

2-1

CE Sabadell
Armengol
Estadi
Carretera Montgat
Resum

El partit davant el Badalona es jugava a tot o res, respecte a les aspiracions a classificar-se pel Campionat d'Espanya. El partit va ser molt dur, molt brut i el Sabadell va pagar les conseqüències d'un públic que va estrènyer de valent pressionant l'àrbitre.

Als vint-i-nou minuts en una bona jugada en banda entre Mata i Bertran, la pilota centrada per aquest darrer és rematada a gol per Garreta. Arran d'aquest gol el partit s'endurí. Cristià del Badalona rep una pilota en clar fora de joc i en el seu avenç amb la pilota arriba fins a l'àrea petita on centra la pilota que toca Sorribes amb les mans, els jugadors badalonins protesten i el públic es llença al camp agredint l'àrbitre. Entre els agressors hi havia un empleat del camp. El joc resta aturat dotze minuts i a la represa l'àrbitre concedeix el penal, que és transformat en el gol de l'empat.

El relat de la segona part ens els podrien estalviar, ja que els jugadors es dediquen més a venjar-se que no pas a jugar. Després de diverses faltes de Castro a Sorribas, aquest li llença la pilota al jugador de mala gana, Castro li torna un cop de puny i tots dos agafant-se acaben rodolant per terra, intervenint novament el públic que torna a saltar al camp. Després de deu minuts i ja fosc, el partit segueix. Redó a manca de vuit minuts va marcar el gol de la victòria després de llençar una falta.

Dies després el Badalona va ser sancionat amb una multa de 300 pessetes que va quedar reduïda a la meitat, una vegada facilitat el nom de l'empleat que va iniciar l'agressió, a qui va ser suspès de la seva feina durant dos anys. Als jugadors Castro del Badalona i Sorribas i Pons per part sabadellenca, també foren sancionats durant dues setmanes.

Local
Isern
Joan Rafa30'
Emili Mena
Juli Kaiser
Josep Cristià
Josep Forgas
Manuel Castro
Ubaldo Redó82'
Segura
Entrenador
Crònica
29'

Josep Garreta

29'

Jaime Bertrán

30'

Joan Rafa

82'

Ubaldo Redó

Últims partits
Campionat Catalunya 1ª categoria | 27-09-1931 16:00
CE Sabadell

3-2

CF Badalona
3ª Divisió | 08-02-1931
CF Badalona

4-0

CE Sabadell
3ª Divisió | 04-01-1931 14:40
CE Sabadell

2-1

CF Badalona
Campionat Catalunya 1ª categoria | 23-11-1930
CE Sabadell

1-0

CF Badalona
Campionat Catalunya 1ª categoria | 19-10-1930
CF Badalona

1-2

CE Sabadell
Efemèrides