Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 12 | 22-10-1933

Estadi
Desconegut
Resum

Gràcies al gran interès que hi havia pel desplaçament a Granollers, la directiva va acordar posar un tren especial al preu de cinc pessetes (anada i tornada). El camp del Granollers presentava un magnífic aspecte amb un ple absolut.

L'embranzida del Granollers d'inici va fer que al cap de sis minuts Garí avances l'equip local. L'empat arribaria amb gol de Gual en rebre una passada d'Esteve als dinou minuts. El Sabadell no s'avançaria al marcador fins al minut vint-i-set, quan Calvet culmina una jugada entre Gual i Barceló. Poc abans del descans novament Gual faria el tercer dels visitants que posava terra de per mig.

A la represa de la mateixa manera que a la primera part, el Granollers surt amb molta empenta i treu profit als cinquanta-set minuts amb gol de Guix. Arribat aquest punt, el Sabadell ja no dóna opció al seu rival i s'imposa en joc, oportunitats i gols, aconseguint Gual el quart en una destacada jugada personal i Calvet el cinquè a la sortida d'un corner.

La victòria de l'Espanyol davant el Barcelona, deixa al Sabadell amb tres punts d'avantatge a manca de dos partits. De guanyar el pròxim partit a la Creu Alta davant el Girona esdevindrà campió de Catalunya.