Fitxa del partit
2ª Divisió A | Jornada 2 | 12-11-1933
Deportivo Alavés

2-2

CE Sabadell
Julio Ostalé Gómez
Estadi
Mendizorrotza
Resum

Primer desplaçament del campionat de lliga de 2ª divisió. L'Alaves rebia al Sabadell en un camp impracticable a causa de la pluja que des del dia d'abans i durant tot el partit va caure. Els jugadors locals porten braçalets negres per la mort per la mare del jugador Urretavizcaya.

A la primera part l'Alabès domina amb arribades perilloses d'Errasti i Ruiz amb dos xuts, un d'ells al pal. Després dels primers minuts el Sabadell equilibra el joc donant més sensació de perill. Al minut vint un xut de Calvet significa el primer gol del partit. Després del gol el Sabadell es fa l'amo absolut del terreny de joc. Gual malbarata una oportunitat per fer el segon, però al darrer minut de la primera part, Gual rep una pilota aparentment en fora de joc, el seu xut va directe a gol significant el segon pels visitants.

Als vuits minuts de la represa, l'àrbitre xiula penal favorable als locals que Arana transforma en l'un a dos. Amb aquest gol els ànims i confiança de l'Alaves van en augment, i més encara després que al minut següent, Fernández de cap posa l'empat al marcador. El Sabadell s'anadora que el partit li marxa de les mans, encara que l'exigència física fa que l'Alaves arribi molt just de forces. L'empat ja no es mouria.

Local
Julio Santamaría
José Arana55'
Luis Urquiri
Antero González
Baltasar Albèniz
Ciriaco Errasti
Ruiz
Pedro Irureta
Fernández70'
Gárate
Entrenador
Amadeo García de Salazar Luco
Crònica
30'

Ángel Calvet

44'

Miquel Gual

55'

José Arana

70'

Fernández

Últims partits
Campionat d'Espanya (La Copa) | 03-05-1931 16:15
CE Sabadell

3-2

Deportivo Alavés
Campionat d'Espanya (La Copa) | 12-04-1931
Deportivo Alavés

2-2

CE Sabadell
Amistós | 06-04-1931 16:00
CE Sabadell

2-5

Deportivo Alavés
Efemèrides