Fitxa del partit
Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 3 | 30-09-1934
FC Barcelona

3-2

CE Sabadell
Castarlena
Estadi
Les Corts
Resum

Formidable entrada al camp de Les Corts, prova de l'expectació per aquest partit. El partit va estar a l'altura del seguidor més exigent, encara que pels quatre mil seguidors del Sabadell va acabar amb un resultat injust.

El Barcelona va marcar el primer gol al cap de dos minuts de partit, després d'una bona jugada de combinació entre diferents elements, la pilota arriba a Morera qui filtra una passada perquè Raïch d'un gran xut faci el primer de la tarda. D'una pilota rebutjada per Morral que cau als peus d'Esteve, neix un ràpid contracop centrant aquest la pilota que és rematada per Sanguesa al travesser. El Sabadell sovinteja la porteria del Barcelona desaprofitant algunes ocasions. Als trenta minuts una passada en llarg de Calvet a Esteve culmina en un centre ben rematat de cap per Sanguesa, aquesta vegada la pilota arriba al fons de la xarxa. Tot i la insistència del Sabadell, s'arriba al descans amb empat a un gol.

A la represa una nova oportunitat conclou en un corner. Esteve el llença amb un gran efecte i la pilota entra directament a la porteria de Nogués. El Sabadell desbocat pel gran joc i resultat es fa amo del partit gaudint d'oportunitats a càrrec de Gual o Calvet que amb tot a favor no aconsegueixen gol, o un nou xut de Barceló al travesser. A poc per la finalització el Sabadell cedeix terreny i Berkessy envia també una pilota al travesser.

Només resten dos minuts per la finalització. El Barcelona llença un corner i es forma un batibull dintre de l'àrea, aconseguint Escolà l'empat pels locals. Aquest gol pràcticament sobre la botzina esperona al Barcelona que encara passant dos minuts sobre els noranta, mitjançant Raïch aconsegueixen una victòria del tot injusta.

Local
Juan José Nogués
Ramón Zabalo
Arana
Ramon Guzmán
Elemér Berkessy
Esteve Pedrol
Martí Ventolrà
José Raich2'92'
Josep Escolà88'
Alejandro Morera2'
Entrenador
Ferenc Plattkó Kopiletz
Crònica
2'

José Raich

2'

Alejandro Morera

30'

Antonio Sangüesa

30'

Jaume Esteve

¿?

Jaume Esteve

88'

Josep Escolà

92'

José Raich

Últims partits
Amistós | 07-07-1934
FC Barcelona

3-3

CE Sabadell
Campionat Catalunya 1ª categoria | 01-11-1933 15:10
FC Barcelona

3-1

CE Sabadell
Campionat Catalunya 1ª categoria | 01-10-1933 15:45
CE Sabadell

1-2

FC Barcelona
Campionat Catalunya 1ª categoria | 12-10-1932
CE Sabadell

0-2

FC Barcelona
Campionat Catalunya 1ª categoria | 28-08-1932 16:30
FC Barcelona

7-1

CE Sabadell
Efemèrides