Fitxa del partit
Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 5 | 21-10-1934
CF Badalona

2-3

CE Sabadell
Pujol
Estadi
Colonia Artigas
Resum

Partit força accidentat el disputat a camp del Badalona. A la primera part es va poder veure futbol i en aquest terreny el Sabadell va mostrar-se molt superior. Va ser a la represa quan el badalonins conscients de la seva inferioritat van proposar un joc brut i violent, encara que no va ser suficient per evitar la derrota. 

L'àrbitre designat havia estat Vilalta però fen ús del reglament que permet a un àrbitre renunciar a xiular tres partits, aquest va fer ús i per tant el designat fou Pujol. 

Encara que la primera oportunitat va ser per Mena del Badalona amb un xut al pal, el Sabadell de seguida va mostrar la seva superioritat. Als nou minuts de joc una pilota de Barceló a Gual és aprofitada per aquest per establir d'un fort xut el primer gol. El Badalona empataria al minut vint-i-sis després que Xiol aprofités un batibull format dintre de l'àrea. Es xiula una falta favorable al Sabadell, Gual llença la falta per sota de la barrera que obstaculitza al porter aconseguint avançar novament als visitants. 

A la represa el joc s'endureix encara que el Sabadell marcaria gràcies a Calvet en rematar de cap un corner llençat per Esteve. El partit sembla sentenciat amb aquest resultat però només uns minuts després del gol visitant, Forgas redueix distàncies. Aquest gol puja els ànims badalonins que van a totes amb més intensitat de la que hauria d'haver estat permesa. Fruit d'això arriba la jugada polèmica un Schild fa una entrada indecent a Esteve i a més després l'agredeix, l'àrbitre incomprensiblement expulsa a tots dos jugadors. El públic del Sabadell indignat salta al terreny de joc intervenint la força pública que carrega contra els aficionats. Un empleat del Badalona pateix una fractura de clavícula en passar-li un cavall per sobre. Finalment el partit finalitza amb la mínima avantatge pel Sabadell.

Local
Vila
Borràs
Martin
Santiago Schilt
Emili Mena
Josa
Josep Forgas
Miquel Xiol26'
Entrenador
Crònica
9'

Miquel Gual

9'

Josep Barceló

26'

Miquel Xiol

¿?

Miquel Gual

¿?

Ángel Calvet

¿?

Jaume Esteve

¿?

Josep Forgas

¿?

Santiago Schilt

¿?

Jaume Esteve

Últims partits
Amistós | 05-08-1934
CE Sabadell

5-5

CF Badalona
Amistós | 08-07-1934
CF Badalona

1-1

CE Sabadell
Campionat Catalunya 1ª categoria | 12-10-1933
CF Badalona

1-2

CE Sabadell
Campionat Catalunya 1ª categoria | 10-09-1933 16:00
CE Sabadell

2-0

CF Badalona
Amistós | 15-08-1933
CF Badalona

6-2

CE Sabadell
Efemèrides