Armengol
Estadi
Creu Alta
Resum

Davant una entrada de públic regular, el Júpiter es va mostrar com sempre que juga a la Creu Alta com un rival incòmode. En aquesta ocasió a més va fer uns bons primers quinze minuts que van servir per avançar-se al marcador, gràcies al cop de cap de Garcia a la sortida d'un corner.

Als vint-i-nou minuts una falta comesa per Bardina, és llançada per Morral i Calvet remata a la xarxa l'empat. Nou minuts després Diego assisteix Garcia perquè novament avanci als visitants.

A la represa el Sabadell surt amb una bona actitud, el Júpiter molt ordenat es limita a conservar el gran resultat. Al minut cinquanta-quatre d'un gran xut Barceló marca l'empat a dos. Ara el Sabadell ataca amb tot, defensant-se el Júpiter com bonament pot. Font agredeix Parera i l'àrbitre l'expulsa. Poc després és Diego qui lesionat deixa el terreny de joc. El Júpiter amb nou jugadors només pot defensar-se i finalment obtenen el premi desitjat.

Visitant
Cristòfol Solà
Claudio
Joan Font
Manel Rosalén
38'78'78'Ferran Diego