Fitxa del partit
2ª Divisió A | Jornada 14 | 03-03-1935
Real Zaragoza

5-0

CE Sabadell
Villanueva
Estadi
Torrero
Resum

Al camp del Torrero el Sabadell no és ben rebut, ja que encara se'n recorden de la victòria aquí fa dos anys del Sabadell que el va permetre pujar de categoria deixant al Zaragoza a les portes. Per aquest motiu el Sabadell havia demanat la presència d'un delegat federatiu.

En aquesta ocasió no hi havia res en joc, ja que el Sabadell segon i l'Osasuna primer, ja estaven classificats per la promoció quedant també fora el Zaragoza que ocupa la tercera plaça. L'afició es va mobilitzar i van sortir 25 autocars des de Sabadell.

Començat el partit l'ambient era enrarit i crispat per part de l'afició local que durant tot el partit no van deixar de fer llançaments d'objectes als jugadors, entre els quals hi havia coixins, ampolles o pedres. Només es portava disputat un minut quan Esteve pateix una agresió indignant per part de Gómez. Sangüesa va rebre també forts cops d'Alonso i Municha i manifestà a la finalització del partit que li varen dir "Un a un anireu caient tots". 

Municha i Sangüesa es tornen a enganxar i l'àrbitre expulsa a tots dos. Poc després fa el mateix amb Ruiz i Mota. A tot això el Sabadell ve perdent un a zero i abans del descans es xiula un penal en contra que Masip es nega a defensar, essent aquest el segon gol. A la represa Masip que havia estat lesionat no pot continuar deixant a l'equip només amb vuit jugadors, ocupant Gràcia la porteria. A Gràcia li varen fer tres gols després que aquest no volgués jugar-se el físic davant la davantera local.

A la sortida del camp l'autocar va ser escoltat per la Guàrdia Civil, així i tot va rebre tot tipusd'objectes. Això no només li passa a Sabadell, també als altres equips catalans on només el fet de sentir a parlar en aquest idioma, accentua la rivalitat que passa a ser política i d'això té molta culpa la premsa local que acostuma a escalfar aquesta mena de partits. 

Local
Andrés Lerín
Prudencio Gómez
Alonso
Pelayo García
Sebastián Municha
Vicente Ortúzar
Juan Ruiz30'
Víctor Bilbao
Sarmentón
Gárate
Primo
Entrenador
Francisco González Galán
Crònica
¿?

Juan Ruiz

¿?

Sebastián Municha

¿?

Antonio Sangüesa

¿?

Víctor Bilbao

30'

Juan Ruiz

30'

Francisco "Mota ll"

45'

Joan Masip

46'

Joan Masip

¿?

Pelayo García

¿?

Prudencio Gómez

¿?

Vicente Ortúzar

Últims partits
2ª Divisió A | 13-01-1935
CE Sabadell

2-1

Real Zaragoza
Amistós | 23-04-1933 15:15
CE Sabadell

3-1

Real Zaragoza
Promoció d'Ascens a 2ª Divisió | 19-03-1933 15:38
Real Zaragoza

1-2

CE Sabadell
Promoció d'Ascens a 2ª Divisió | 12-03-1933 16:00
CE Sabadell

1-1

Real Zaragoza
Efemèrides