Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 1 | 01-09-1935 16:00

2-5

FC Barcelona
Planell
Creu Alta

Gairebé ple amb entrades de general a 3,30 pessetes i tribuna a 6 pessetes. Molts barcelonins van arribar a una Creu Alta per la inauguració del Campionat de Catalunya. El Sabadell encara arrossega la baixa de Gual que després d'haver estat operat encara no es troba en condicions òptimes, ocupant el seu lloc el mig Gràcia.

Només dos minuts va trigar el Sabadell a marcar. La jugada iniciada per Sospedra és culminada per Barceló després de ser asistit per Calvet. El Sabadell fort de sortida domina el partit i amplia als trenta minuts el marcador. Una centrada de Parera és rematada de forma estranya per Gràcia, aconseguint aquest el dos a zero. La rèplica del Barcelona no es fa esperar, només dos minuts després Vantolrà d'una gran volea retalla distàncies. Sense cap mena de dubte aquest gol esperona als visitants qui es fan amb el domini fins a arribar al descans.

A la represa el Barcelona continua pressionant la porta local. Als dos minuts Munlloch deixa la pilota a Escolà, la seva rematada fluixa sorprèn Masip a qui la pilota li passa entre les cames aconseguint l'empat de forma incomprensible. Ara els ànims dels jugadors del Barcelona van en augment i els jugadors locals es mostren molt imprecisos. Als quinze minuts una centrada de Munlloch serveix a Escolà per avançar al Barcelona que domina en joc i gols. Munlloch qui s'ha marca un partit molt complet assisteix Raic per fer el quart gol. El públic visitant veu segura la victòria cridant "Barça !!, Barça !! " A cinc minuts per la finalització, una malentesa entre Blanch i Masip permet Fernàndez xutar a porta, Masip refusa la pilota però aquesta arriba als peus de Raich que afusella el cinquè.

En acabar el partit Berkessy i Mota ll es troben banyant-se a la piscina. Un fotògraf immortalitza el moment, després l'entrenador O'Connel li diu al blaugrana que el bany després del partit no és bo per les cames i aquest surt acomiadant-se de Mota a qui li dóna la mà dient: "Amigos"

Juan José Nogués
Ramón Zabalo
Pedro Pablo Areso
Esteve Pedrol
Elemér Berkessy
Domènec Balmanya
32'Martí Ventolrà
32'70'85'José Raich
47'60'Josep Escolà
Enrique Fernández
47'60'70'Juli Munlloch