Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 5 | 29-09-1935

3-2

Girona FC
Casimiro Mallorquí Tutusaus
Creu Alta

El Sabadell afronta el partit en la darrera posició i amb la baixa de Masip que en l'entrenament setmanal del dijous es fracturà un dit. La primera victòria del Sabadell va arribar en un partit que no va ser el més vistós precisament. Sí que és cert que el Sabadell va dominar a les dues parts i va ser mereixedor dels dos punts. Al primer minut de joc, el porter Francàs s'en passar el primer gol en deixar passar la pilota procedent d'un xut de Sospedra. Al minut quinze una mala sortida de Florença en el llançament d'un corner permet empatar a Ferrer. Només tres minuts després és Clarà qui avança als gironins. Al descans s'arriba amb una derrota que enfonsa al Sabadell a la classificació.

A la represa però, un Girona que cedeix terreny defensant el resultat, es troba amb un excel·lent xut de Sospedra per empatar el partit. Ara és el Sabadell qui decidit busca el gol de la victòria, aquest arriba al minut vuitanta-dos en una rematada de cap de Gual aprofitant la centrada de Sospedra.