Fitxa del partit
2ª Divisió A | Jornada 11 | 10-02-1935
CE Sabadell

0-0

Girona FC
Vilalta
Estadi
Creu Alta
Resum

El partit comença amb domini local, malbaratant una bona oportunitat per avançar-se. El domini local es manté fins al descans però sense conseqüències al marcador. 

A la represa el Sabadell intensifica el seu domini, resistint en tot moment els gironins amb una defensa molt ordenada. L'àrbitre Vilalta té protagonisme en anul·lar dos gols a Gual. El primer perquè considera que la pilota ha sortit en la centrada de Sangüesa, i el segon per fora de joc més que discutible. Encara reclamarien els jugadors un gol fantasma, en una pilota que Torredeflot treu amb el cap suposadament dintre de la línia de gol. Finalment, unes mans claríssimes d'un defensa gironí dintre de l'àrea, tampoc són assenyalades com a penal. A la finalització del partit, l'àrbitre va necessitar la força pública per deixar el terreny de joc. 

Per evitar ser víctima dels aficionats de tribuna, va haver de refugiar-se al vestidor dels jugadors del Sabadell. L'acte del partit no va ser protestada per cap dels dos equips, encara que Torredeflot en finalitzar reconegué que va treure la pilota de dintre la porteria. L'àrbitre va ser escoltat fins a Cerdanyola on allà va poder agafar el tren cap a Barcelona.

Visitant
San Juan
Gumà
Josep Iborra
Félix Farró
Josep Torredeflot
Domènec Balmanya
Prieto
Pere Madern
Carles Bestit
Pequerul
Entrenador
Crònica
Últims partits
2ª Divisió A | 23-12-1934
Girona FC

1-2

CE Sabadell
Campionat Catalunya 1ª categoria | 11-11-1934
Girona FC

2-1

CE Sabadell
Campionat Catalunya 1ª categoria | 14-10-1934
CE Sabadell

2-1

Girona FC
Amistós | 29-06-1934
Girona FC

4-3

CE Sabadell
Amistós | 27-05-1934
CE Sabadell

1-4

Girona FC
Efemèrides