1-3

CA Osasuna
Peguera
Creu Alta

L'Osasuna visita la Creu Alta en un partit que tot i ser dominat pel Sabadell, mai han donat la sensació d'estar vençuts. El seu joc tradicional replegant el mig centre per esperar i anular els atacs locals han donat resultat. Els locals s'apoderen de la pilota però les oportunitats arriben pels dos cantons. Al minut vint-i-un César marca pels locals aprofitant el refús d'Eguia a xut de Grech. Amb aquest resultat s'arriba al descans.

Només ha trigat deu minuts l'Osasuna a la segona part en capgirar el resultat. El Sabadell ha pujat la intensitat, fruit de les arribades ha arribat la millor oportunitat des del punt de penal, però Sicart ha xutat a les mans del porter. Continua els intents per empatar el partit, però novament és l'Osasuna qui aprofita un contraatac per matar el partit.

Tomás Eguía
Terrible
Archando
55'"Cuqui" Bienzobas