Jesús Arribas Seijas
Estadi
Creu Alta
Resum

Després de dos mesos d'inactivitat, la Creu Alta torna a veure un partit de futbol rebent l'Osasuna. Per aquest motiu l'aspecte de la Creu Alta era formidable. El partit tot i ser el primer de la temporada ha estat disputat, amb alternances en el joc i oportunitats a les dues porteries, on durant la primera part el domini va ser sensiblement superior pels visitants, que s'avançaren al marcador, empatant Betancourt de falta cinc minuts després.

A la segona part l'entrada al camp del menut Guinovart va desequilibrar el partit per complet. La seva mobilitat porta de corcoll a la defensa navarresa, que juntament amb l'enfonsament físic de Cuqui Bienzobas, ha donat com a dominador clar al Sabadell que després d'un doblet de Guinovart, ha tancat el partit amb el doblet també de Betancourt.