Fitxa del partit
2ª RFEF | Jornada 2 | 08-09-2024 19:00
CE Sabadell

2-0

RCD Espanyol B
Pol Arenas Mora
Estadi
Nova Creu Alta
Resum

La primera. El Sabadell s’ha sumat a la Festa Major de la ciutat sumant els tres punts davant l’Espanyol B a la Nova Creu Alta. No ha estat un partit brillant dels arlequinats, però s’ha assolit l’objectiu principal amb gols de Sergio Cortés i Miguelete a la segona part en accions una mica afortunades. L’equip encara es troba en plena fase de construcció i té molt marge de millora.

Tres canvis a l’onze. David Català ha introduït modificacions respecte a l’equip que va començar la lliga a Torrent. Marc Vargas i Pau Fernández han estat les novetats als laterals en detriment de Salguero i Juanma Garcia, amb l’objectiu d’aconseguir més profunditat pels carrils. En la zona ofensiva, Gonpi i ha guanyat la partida a Marru per banda esquerra. A la banqueta no ha estat el porter José Ortega, amb molèsties, i s’ha assegut el juvenil Lukas Pagés. Ha quedat descartat, per decisió tècnica, el migcampista Javi Morcillo.

David Català volia evitar que l’ansietat per guanyar es convertís en un enemic dels seus jugadors. El Sabadell ha sortit amb bones intencions, però s’ha topat amb un Espanyol B ben col·locat que ha sabut controlar el joc i, de fet, durant moltes fases de la primera part ha tingut la possessió, sense fer mal. La solidesa ha tornat a ser la millor virtut arlequinada, però ha tornat a faltar poder de creativitat i capacitat per generar ocasions. En els primers minuts 45 minuts, només un xut tímid de Rubén Martínez a les mans del portar Llorenç, qui gairebé no ha patit.

El jugador més aplaudit ha estat Marc Vargas, per la seva lluita i entrega. Fins i tot ha protagonitzat un parell d’arribades a l’àrea rival sense poder culminar. El poder ofensiu arlequinat ha estat molt pobre. Un cop de cap de Javi Delgado fora a centrada de Pau Fernández i poc més. De res han servit fins a quatre serveis de cantonada consecutius. N0 s’ha rematat ni un. L’Espanyol B tampoc ha amenaçat, però ha provocat una situació de màxim perill en el minut 36 quan Ángel Gómez ha desviat una pilota en acció aturada que s’ha perdut molt a prop del pal. Considerable ensurt.

Gols afortunats

No ha rotllat el Sabadell a la primera meitat. Molt imprecís en les passades i lent en la circulació de pilota. No ha millorat gaire el panorama a la represa, però una acció aïllada ha canviat el guió. Un llançament de falta del capità Sergio Cortés ha trobat la inestimable col·laboració del porter visitant Llorenç Serred, qui s’ha empassat la pilota i ha acabat mansament al fons de la xarxa. Un cop de sort molt oportú.

Havia entrat al camp Marru per Rubén Martínez i l’1-0 ha asserenat una mica el joc arlequinat. L’entrada de Miguelete ha estat providencial. Gairebé en una de les seves primeres intervencions s’ha estrenat com a golejador. També en una jugada una mica afortunada: un cop de cap d’Urri, a la sortida d’un córner, s’ha estavellat al pal i el rebuig en Miguelete ha acabat en gol, molt celebrat a la graderia. Sense generar gairebé res s’estava guanyant amb autoritat i en aquesta categoria és el més important.

Fins al final, el conjunt de David Català ha mantingut la fermesa defensiva. Gianni també s’ha mostrat molt segur en un parell d’aturades. El Sabadell ha sumat els tres primers punts de la temporada sense convèncer en el joc, però les victòries sempre donen confiança per millorar. Encara és un equip en construcció. Pere Figueras - Diari Sabadell

Visitant
Llorenç Serred
José Luis Catalá
86'Ángel Gómez
77'Justin Smith
Marc Jurado
Rafel Bauzà
Omar Sadik
86'Miguel Carvalho
7'Víctor Mingo
Álex Almansa
75'Roger Hinojo
Suplents
Pol Tristán
Hugo Caroz
Ferrán Gómez
Sergio Rivares
Xavier Rufo
86'David Momoh
77'Leo Salazar
Entrenador
Ignasi Senabre Bagur
Crònica
7'

Víctor Mingo

11'

Rubén Martínez

40'

Sergio Cortés

57'

Marc Marruecos

57'

Rubén Martínez

60'

Sergio Cortés

71'

Carlos Pérez

71'

Javi Delgado

71'

Miguelete

71'

Álex González "Gonpi"

75'

Roger Hinojo

75'

Alfredo Pedraza

77'

Albert Orriols 'Urri'

77'

Justin Smith

77'

Miguelete

77'

Leo Salazar

77'

Juanma García

77'

Pau Fernández

77'

Adrián Salguero

77'

Marc Vargas

86'

Miguelete

86'

Miguel Carvalho

86'

David Momoh

86'

Ángel Gómez

94'

Albert Orriols 'Urri'

Últims partits
2ª Divisió B | 07-03-2020 18:30
RCD Espanyol B

4-2

CE Sabadell
2ª Divisió B | 20-10-2019 17:30
CE Sabadell

3-1

RCD Espanyol B
2ª Divisió B | 24-02-2019 12:00
RCD Espanyol B

3-0

CE Sabadell
2ª Divisió B | 07-10-2018 17:00
CE Sabadell

3-2

RCD Espanyol B
2ª Divisió B | 14-05-2017 18:00
CE Sabadell

3-2

RCD Espanyol B
Efemèrides