4-2

Real Zaragoza
Rafael Tamarit Falaguera
Creu Alta
Primera victòria de la temporada pel Sabadell de forma merescuda davant un bon Real Zaragoza que no va donar mai el seu braça a tòrcer. Va ser una de les grans tardes de Miquel Gual que anteriorment ja havia marcat 5 gols en un partit contra el Real Valladolid i 4 més contra l'Sporting Gijón i de nou va repetir aquesta gesta que només els escollits poder arribar-hi. Tot i la gran victòria arlequinada va haver de suar de valent per superar a l'equip aragonès que es va avançar en el marcador gràcies a Ruiz. Gual amb dos gols li va donar la volta però un altre empat ara obra d'Aldana amb el que s'arribaria al temps de descans. La Creu Alta, que estava gairebé plena, va acomiadar els jugadors amb una sonora ovació en mostra d'agraïment per l'espectacle que estaven veient. En el segon temps va tornar a emergir la figura de Miquel Gual que amb dos gols més va sentenciar el triomf sabadellenc i es va adjudicar un pòker de gols. Destacar també la bona actuació del porter Ricardo Pujol que també va ser clau en el triomf.