2-4

FC Barcelona
Agustín Cruella Tena
Creu Alta

Després de dos mesos sense futbol a la Creu Alta, la temporada s'inaugura amb un homenatge a Bardina, en partit que enfronta al Sabadell amb el FC Barcelona. Tot i la petita pluja del matí i el temps variable, finalment va lluir el sol respectant al públic que omplia la Creu Alta. Abans d'aquest partit s'ha jugat un altre amb els veterans de tots dos equips, guanyant el Sabadell per quatre gols a zero. Prèviament al començament la junta directiva fa entrega d'un ram de flors a Bardina i al capità del FC Barcelona.

El Sabadell ha estat superat pel FC Barcelona demostrant ser superior a hores d'ara. Malgrat que Andrade en una gran jugada personal ha obert el marcador pels arlequinats, hem arribat al descans amb el marcador capgirat. Al minut divuit arribaria l'empat i al quaranta-tres, després d'una topada entre Navarro i el porter Sánchez, la pilota ha quedat morta perquè Bravo fes el segon.

A la represa el Barcelona ha estat millor, marcant el tres a un al minut cinquanta, just un minut després novament Andrade ajustava el marcador que finalment acabaria en un quatre dos mercès al gol d'Escolà. A la finalització del partit tots els jugadors se'n van endur una medalla de record i el FC Barcelona la copa posada en joc.

Jaime Elías
José Raich
Francisco Calvet
69'Josep Escolà
50'Mariano Martín
18'Mariano Gonzalvo III