Real Oviedo

6-2

Francisco Munguía Artola
Buenavista - Tartiere

Des del primer moment l'Oviedo dona mostres que vol els dos punts en joc. Després d'una arrancada de mig camp d'Herrerita desfent-se de cinc contraris, encara porteria cedint la pilota a Echevarria que marca el primer gol, portem sis minuts de partit. Sota domini asturià arriba la igualada als deu minuts, en rematar Vázquez de cap un servei de cantonada d'Andrade. Aquest gol esperoneja als catalans aconseguint el control del partit, arribant amb jugades trenades de mèrit que el públic de Buenavista reconeix amb aplaudiments. Cap a la mitja hora de joc un batibull dintre de l'àrea visitant acaba amb la pilota al fons de la xara. El Sabadell lluny d'esfondrar-se pel gran treball fet fins al moment, continua pressionant empatant el partit abans del descans gràcies a Del Pino.

A la represa la pluja fa acte de presència. L'esforç fet pel Sabadell a la primera part passa factura i els dolls d'aigua tampoc ajuden a sortir amb la pilota controlada. El Sabadell cedeix terreny. Només es porten disputats cinc minuts quan Echevarria avança de cap als asturians. L'atac i gol ara dels locals persisteix treien benefici en forma de gols que van caient fins a arribar al sis a dos definitiu. Amb cinc a dos al marcador Jugo va ser expulsat de forma injusta. El partit acaba amb diluvi no només de gols.