Real Sporting Gijón

3-2

Pedro Escartín Morán
El Molinón

Partit de dues cares. En un duel que es presumia decisiu per la classificació final, Sporting Gijón i Sabadell van oferir un bon espectacle al públic que va acudir en massa a El Molinón en la millor entrada de la temporada a l'estadi asturià. Un primer temps on els locals van superar als sabadellencs i ho van aprofitar per fer dos gols a la primera mitja hora de joc. Cervigón de penal i Liz van posar les coses difícils a un Sabadell que fins i tot va fallar un penal en el primer temps en les botes de Pallás. En el segon temps el Centre d'Esports va reaccionar i va fer mèrits per puntuar. Gual als deu minuts de la represa va retallar diferències. Mijarés amb un magnífic llançament de falta directa va tornar a posar dos gols de marge pels locals. Cinc minuts pel final Aranaz posa emoció al partit amb el 3 a 2 i faltant dos minuts 'Fifo' Navarro amb un xut creuat que va sortir fora per poc hauria pogut donar un punt als homes de Zabala. Com a curiositat, apuntar que el partit va ser retransmés per ràdio.