Real Madrid

2-0

Desconegut
Santiago Bernabéu

En el Santiago Bernabeu, el líder va tenir problemes per guanyar al Sabadell, un penalty mes que discutible al minut 61, va obrir la llauna. Els arlequinats amb un sistema de joc de 4-3-3 , es van defensar be, Isidro i Pini , van anular els sempre perillosos Gento i Amancio. Fins el minut 61, que el Real Madrid es va trobar amb un regalet en forma de penalty, assenyalat per l’àrbitre extremeny Sanchez Ibañez. Una jugada de Velazquez , que al arribar al àrea i davant de la oposició de Muñoz i Montesinos cau a terra. Amb això en va tenir prou el col·legiat per castigar al Sabadell. El penalty el xuta Gento i marca el 1 a 0. En les protestes per el penalty assenyalat l’àrbitre va expulsar a Vall, deixant als arlequinats amb 10 homes. Y per acabar a cinc minuts del final una jugada de Grosso es rematada per Zoco establint el 2 a 0 definitiu. Al finalitzar el partit el mateix Miguel Muñoz, entrenador local, reconeixia que aquest tipus de falta no se solen xiular com a penalty normalment. . I Pasieguito va dir que el Sabadell va estar a punt de donar la sorpresa , sinó fos.... i que no valia la pena queixar-se sinó el càstig seria el mateix que ja va rebre Vall dins el camp.