Real Madrid

5-3

Desconegut
Santiago Bernabéu

Feia molt de temps que al Bernabeu un equip no els marcava tres gols. Va ser un partit jugat al atac per els dos equips on el Sabadell no es va rendir mai.Als 15 segons escapada de Gento , fa un xut, rebutja Martinez i Velazquez remata es el 1 a 0. 2 a 0 Minut 12 Amancio remata un centro de Jose Luis. 2 a 1 minut 45 gran jugada de Marañon que davant la sortida de Betancort marca. 3 a 1 minut 54 gran jugada de Gento que dribla al porter martinez i es Grosso qui acaba empenyent la pilota dins la porteria. Minut 57 una errada entre Zunzunegui i Betancort la aprofita Pujol per fer pujar el 3 a 2 al marcador. Minut 78 gran jugada de combinació entre Velazquez i Amancio que acaba en un xut creuat de Jose Luis es el 4 a 2. Minut 80 gra jugada arlequinada que culmina Vidal II establint el 4 a 3 al marcador. I minut 82 jugada de Gento que cedeix a Amancio i els seu xut es converteix en el 5 a 3 definitiu. Qui va atendre els mitjans de comunicació va ser el delegat el Senyor Francesc Vie, ja que Pasieguito va haver de marxar ràpidament a valencià per assumptes personals. Vie va comentar que havíem jugat de tu a tu al Real i que va sorprendre el bon estat de forma del veterà Gento. Miguel Muñoz va dir que va ser un partit on el públic va gaudir de valent,no sempre es poden veure 8 gols. I va admirar que el Sabadell amb un 2 a 0 en contra a la mitat de la primera part, seguis insistint en el joc de atac.