FC Barcelona

2-0

Desconegut
Camp Nou

Emoció i bon joc al Camp Nou. La lesió de Gallego a la primera part va fer que el Barça jugues al atac a la segona part, i Zaldua amb dos gols va materialitzar el triomf blaugrana. Pereda va ser tot un “jabato” i va portar tot el joc del equip blaugrana. El Sabadell no va saber aprofitar la superioritat numèrica. Minut 63 Rexach passa a Juanito fa un mig centro i Zaldua remata a la mitja volta- 1 a 0 al marcador. Minut 73 Eladio treu una falta que remata Fuste i Zaldua molt atent desvia la pilota davant un Martinez descol·locat i posa el definitiu 2 a 0. Com ja comentat al minut 33 una centrada del arlequinats al àrea de Sadurni, acudeixen a rebutjar Eladio i Gallego i aquest va quedar amb commoció cerebral, havent de ser enviat al hospital. Pasieguito es lamentava de no haver aprofitat la superioritat numèrica. Mentre que Artigas deia que el Públic va portar al equip amb els seus ànims. Zaldua afirmava que el remat el va fer amb el coll i no amb el cap i que això segurament va despistar al porter Martinez.