Fitxa del partit
2ª Divisió A | Jornada 9 | 27-01-1935
CF Badalona

1-3

CE Sabadell
Pujol
Estadi
Colonia Artigas
Resum

Una bona assistència de seguidors del Sabadell varen anar al conflictiu camp del Badalona que presentava un ple a la graderia. El Badalona que passa per un bon moment de joc vol confirmar aquesta millora guanyant a un Sabadell que lluita per romandre a la part alta de la classificació.

D'inici ja es veu un joc molt brusc sobre el terreny de joc. Així i tot, els primers quaranta-cinc minuts de partit són d'un gran futbol amb alternances en el domini del joc. Gual en una paret amb Parera, aconsegueix el primer gol al cap de tres minuts de partit. El Badalona empataria als vint-i-cinc, aprofitant Torras un batibull a l'àrea. Deu minuts després Gual rep una passada de Galvany i el seu xut torna a avançar al Sabadell, que veu com al minut quaranta, Borràs conegut pel seu joc brut va decidir anar a eliminar del partit Gual, essent aquest víctima d'una traveta que el fa caure a terra, aprofitant llavors Borràs per trepitjar-li l'esquena. El jugador va ser atès a la banda, demanant aigua calenta per atendre la lesió, la qual no va ser proporcionada pels badalonins, pronunciant aquests unes paraules que millor no reproduir. Al descans tot i acabar jugant-la amb deu va persistir l'un a dos favorable al Sabadell.

A la represa el domini va ser molt favorable al Sabadell que no va patir en cap moment pel resultat. Al minut vuitanta-tres una falta des de mig camp és llençada per Castillo, després d'una sortida en fals del porter, la pilota acaba directament a la xarxa. El resultat ja no es mouria.

En acabar el patit un exaltat que volia agredir l'àrbitre va acabar agredint al nostre president Sr. Marcet que es va interposar, així com al delegat Forns.

Local
Joan Navés
Borràs
Martin
Camacho
Santiago Schilt
Armacz
Josep Forgas
Josep Serra
Torres25'
Entrenador
Crònica
3'

Miquel Gual

3'

Manel "Parera l"

25'

Torres

35'

Miquel Gual

35'

Salvador Galvany

83'

José Castillo

Últims partits
2ª Divisió A | 09-12-1934
CE Sabadell

1-0

CF Badalona
Campionat Catalunya 1ª categoria | 18-11-1934
CE Sabadell

7-1

CF Badalona
Campionat Catalunya 1ª categoria | 21-10-1934
CF Badalona

2-3

CE Sabadell
Amistós | 05-08-1934
CE Sabadell

5-5

CF Badalona
Amistós | 08-07-1934
CF Badalona

1-1

CE Sabadell
Efemèrides