Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 6 | 06-10-1935 15:40
FC Barcelona

4-1

Castarlena
Les Corts

Magnífic aspecte el registrat a Les Corts, on un millor Barcelona aconsegueix un resultat massa exagerat pel joc vist. El Sabadell es presenta amb la significativa baixa de Gràcia. Als deu minuts de joc l'errada de Blanch en defensa és aprofitada per Ventolrà, centrant la pilota a Munlloch marcant aquest el primer pel Barcelona. Al cap de cinc minuts Escolà assistit per Fernández faria el segon. Encara que tot apunta a una desfeta, a poc a poc el Sabadell es va reconeixent a si mateix. Té algunes arribades a gol, treu cinc serveis de cantonada i Calvet envia una pilota al pal. Al minut vint-i-vuit aquest domini dóna els seus fruits, en batre Gual a Iborra després de rebre la passada de Barceló. Amb dos a un es va arribar al descans.

A la represa torna el domini local, Munlloch estavella una pilota al travesser. Al minut onze Morral refusa de cap un servei de cantonada, la pilota arriba a Bardina que la cedeix a l'uruguaià Fernández, aquest després d'una gran jugada personal fa el millor gol de la tarda. El partit ja és massa coll amunt, la sentència definitiva arriba al minut seixanta-vuit, la pilota cau a Ventolrà d'un refús defensiu d'Areso, aquest burla Blanch cedint després la pilota a Escolà que només posa el peu per macar el quart gol que tancaria el marcador. A la finalització del partit el dirigent del Barcelona Sr. Casals va fer declaracions, indignat pel joc brut de Morral que sembla que va agredir al jove Munlloch.