FC Barcelona

5-2

Jesús Arribas Seijas
Les Corts

Inaugura la temporada a les Corts el FC Barcelona davant un correcte Sabadell que ha perdut el partit en vint minuts de qualitat dels blaugranes.

El Sabadell ha sortit sense perdre la cara al partit, de fet s'ha avançat als quinze minuts en rematar de cap Del Pino una centrada d'Andrade. Les oportunitats han arribat a totes dues porteries, gaudint d'un joc vistós. A cinc minuts pel descans l'àrbitre Arribas ha donat com a penal una falta que tothom ha vist fora de l'àrea. Escolà s'ha encarregat de marcar el penal i just dos minuts després de capgirar el resultat, arribant amb victòria blaugrana al descans.

A la represa el FC Barcelona ha estat millor durant vint minuts, deixant sentenciat el partit amb un golàs en jugada personal de Mariano Martín, Escolà en aquesta ocasió de falta directa i Sospedra de cap han sentenciat el partit, on Vázquez finalment reduïa distàncies.