5-2

FC Barcelona
Jesús Arribas Seijas
Creu Alta

Darrers partits de temporada, sense gaire cosa més en joc que omplir les dates que resten per la finalització d'aquesta. El Sabadell s'enfronta a un combinat del Barcelona, essent superior principalment a la primera part, on Aranaz va donant mostres de la seva recuperació dirigint de forma formidable l'equip.

S'avança el Sabadell als primers minuts gràcies a Del Pino, però la resposta en forma d'empat arriba al minut tretze en un xut llunyà de Vendrell. A deu minuts pel descans Belmar remata a la xarxa un servei de cantonada.

Als set minuts de la represa torna a empatar Vendrell assistit per Riba. Es porta disputada una hora de joc quan Camps recull una centrada d'Andrade, avançant-se a Gascón que surt a destemps, l'extrem xuta i és precisament Andrade qui a porta buida acaba de ficar la pilota. A mitjans d'aquesta segona part, Del Pino a la mitja volta empalma una centrada de Camps que posa terra per mig al marcador, que a pocs minuts per la finalització augmentaria Gaju ben assistit per Del Pino.

Ricardo Rodriguez "Calo"
Manuel Corró
Vicente Sierra
Benito García
Francisco Calvet
13'52'Josep Vendrell